Gårdagens

 

Jag tänkte visa er en inspirationsbild men hittar inte den jag letar efter. Förra veckans avsnitt av The City bar Olivia en rutig skjorta och en blå kjol. Och det var hur snyggt som helst, så jag bestämde mig för att prova det själv!

Skjorta Century 21 Kjol JC


failad chey

 

Ni kanske undrar vad jag gör uppe så här tidigt. Jo jag hade ju glömt ställa tillbaka klockan. Kul..

Iallafall kolla in lite senare idag för en outfitbild! Jag lägger upp den efter träningen.


Seek Bromance



Elsas värld står nu på min bokhylla och kommer antagligen vara utläst senast ikväll.
Lösnaglar åker på imorgon!
Har hjälpt min vän Jasmine att bära flyttlådor. Svettigt.


Traffic

Idag har jag inga planer. Och det är så himla skönt, för jag behöver inte ha några planer. Skolan börjar ju inte förens nästa måndag!


Blogglusten var borta.



Hejsan finisar! Idag har inte jag riktigt haft blogglust, jag vet inte varför. Slutade egentligen runt 11 idag men skulle på ett möte i skolan. Jag ska nämligen stå på gymnasiemässan för min skola! Så alla ni 95or i Stockholm, när tiden är inne kommer jag meddela vilken monter ni måste besöka (och ta broschyer från osv..). Glöm inte det! Hejhopp.

YEY!

HÖÖÖSTLOV!

Äntligen

 

Yeeez, idag får man äntligen lov! Har inte så mycket planer mer är att se SAW 3D med 10 andra underbara människor och träffa bästisarna minst en gång. Nu ska jag dra iväg till skolan! Puss


Vuxenpoäng!

Har precis lagat min egen middag. Ett vuxenpoäng till Jessica, TJING!


torsdag

 

Tjena! Idag har inte hänt så mycket, vi har ätit pannkakor på äpplet, spelat baseboll med vår mentor och haft handelslektioner. Kan ni fatta att vi får lov imorgon?!


Skulle publiceras igår

Ny foundation! Den kostade 175 kr och jag köpte den på H&M. Den verkar jättebra! Vi hörs senare idag, puss


Kväll

Idag har jag hunnit med att vara i skolan, dra runt på stan, äta middag och sitta lite vid datorn. Det har varit en skön och slapp dag! Ska stretcha snart och sen ta lite glass (hehe). Ha en bra kväll!


Dagens

Tröja Urban Outfitters Kjol JC


Fina klänningar



Ibland önskar man att man blev bjuden på galor och allmänt fina fester - hela tiden. Bara för att man skulle kunna köpa så fina klänningar och faktiskt kunna använda dem! Båda klänningarna kommer ifrån Bikbok. 249 & 299 kr.

Cheer!

Body Basics Metallic Boys Cut BriefBody Basics Metallic Boys Cut Brief

Ska beställa hem ett par sånna här med laget (dem ser dösnygga ut ellerhur..). Nä men de är snyggare på!

 

Kan ni fatta att det bara är 3 dagar kvar till höstlov? Inte jag iallafall! Ska ni hitta på något kul? Resa någonstans?


 

Japp. Det fick bli en gammal bild. Har en ganska lång dag i skolan, trots att jag inte behöver gå på alla lektioner (tror jag). Iallafall måste jag ta mitt ut i det kalla vädret snart och åka till skolan. Vi hörs senare! Kram


Ang. gratisdesign!

Det fanns några som var intresserade.. Så ni som ville få en, skriv en kommentar med:

- Typsnitt ni vill ha (t.ex. arial)
- bakgrundsfärg/bild
- länkfärger
- text färger i rubrik, brödtext..
- Vilken sida menyn ska vara (höger eller vänster)
- Om ni vill ha boxar i menyn

- Hur ni vill att det ska stå på kommentarssidan och under inlägget där kommentarer:0, kategori osv ligger.

Sedan kommer jag kontakta er och fixa headern. Kommer göra en testblogg så får ni säga vad ni vill ändra/lägga till.


TÄNK PÅ
- Jag kommer lägga in att jag har gjort designen
- Den kan inte vara JÄTTE avancerad. Man är bra men inte bäst i världen ;)


SHOOT!

Bokeh

 

Måste snart ta och börja med matten.. Utvecklingssamtalet gick bra, gick och åt kinamat efteråt med mamma! Jaja ni får ha en bra kväll♥


Eftermiddag

 

Ska snart iväg och ha utvecklingsamtal! Jag hoppas att det går bra. Idag har vi fått tillbaka matteprov (MVG) och svenska inlämning (ja det gick ju inte riktigt lika bra men..). Nä nu ska jag iväg och äta jordgubbar! Puss


Måndag

Tjena finisar! Ny vecka på g och efter den kommer det eftertraktade höstlovet! Ska försöka hinna med att se CEA videos (det kan man säkert klämma in någontstans på dagen).. Vi hörs senare idag! Puss

Intresserade?

Jo jag tycker det är hur kul som helst att pula ihop designer. Inte för avancerande men typ som den jag har. Är någon intresserad att få en gratis? Tänkte börja lite gratis och sen ta betalt om folk är intresserade. Lämna en kommentar vad ni tycker!

Nytt i garderoben!

 

Fick med mig hem den här underbara tröjan igår från Monki för bara 200 kr!


Paranormal Activity 2

 

Igår såg jag Paranormal Activity 2 på bio. Jag trodde inte jag skulle kunna sova, den var riktigt äcklig. Den hade ryckscener och var bara allmänt läskig. Stämningen var ändå inte så läskig i bion eftersom folk bråkade eller kommenterade filmen hela tiden.. Men tycker iallafall att man borde se den!


Fina tjejer




Var på bio ikväll men mer om det senare! Var med dessa två fina tjejer idag och just nu är jag hos Emmy (ska sova här). Så ha en bra natt! Kram


Lördag

Två uttråkade tjejer sitter i en säng och hänger. Underbar kväll.


Dagens planer

http://stylecat.webblogg.se/images/2010/img_8049_105105065.jpg

 

- Möta upp Suat, Jonte & Timmie och hämta 11 biljetter till Saw 3D.
- Träffa Olivia och Jennifer och dra runt.
- Antagligen vara med Emmy och göra stan osäker!


Depp?

http://stylecat.webblogg.se/images/2010/img_7835_103739760.jpg

 

Vår Estet lärare gav oss en läxa till nästa vecka. Vi ska svara på 80 frågor och en av dem var Bra låt att lyssna på när du är nere.

Otippat nog, när jag är nere / olyckligt kär lyssnar jag på Gettin' Over You - David Guetta, Fergie, LMFAO. Jag har inte riktigt fattat grejen med lugna depp låtar än.

 

Vad brukar ni lyssna på?


Blogg.se har äntligen gjort det!

.. Man kan förtidsinställa inlägg!

Elsas Värld

Omslagsbild: Elsas världOmslagsbild: Elsas värld

 

En bok som verkligen är på min att-köpa lista är Elsas Värld, fortsättningen på Elsas Mode. Tycker ettan var lite för mycket men den var fortfarande bra. Ett måste i vintermörkret! Ni kan läsa vad den handlar om här.

 

Har ni läst Elsas Mode? Vad tyckte ni om den?


Topshop

Knitted Faux Fur Pom Pom Beanie HatFaux Fur Horned Cossack Hat

 

Ett par jättesöta mössor från Topshop! Skulle aldrig använda dem men så himla gulliga. Har det jätteskönt här hemma, ligger och latar mig i sängen. Kan inte riktigt fatta att det är fredag. Det känns inte som det.

 


Lalala

 

Vi fick sluta tidigare idag men fick med oss en hemuppgift! Ska kanske träffa Emmy senare och imorgon ska jag hämta biljetter till SAW 3D (TAGGAA) och träffa fina Olivia & Jennifer. Det kommer bli en bra helg.

 

Till Anonym: Bilden är tagen på Stora Essingen i somras.


Stockholmsmässan

.. Har lyckats få 6 nya pennor, massor av lördagsgodis och inom kort kommer jag antagligen ha en .se domän istället för Jesi.blogg.se! Spännande va? Idag tog vår fina mentor oss till Stockholmmässan där vi fick gå runt, vinna vattenflaska, ta godis.. Det var en härlig eftermiddag!

Torsdag

Tumblr_lam3qn07qe1qaltr7o1_500_large

http://torihottinger.tumblr.com/ / Börjar 9, slutar 3. Imorgon är det fredag, woho!


Plugg



Efter middagen ska jag ta tag i matten och lära mig min nya miniräknare. Man vill ju få bra på provet!

 

Innan jag började hann jag träffa B, köpa miniräknaren och en macka på 7Eleven.. Vi fick tillbaka våra turismprov (nästbäst resultat i klassen!) och imorgon ska jag sälja en grej till min lärare. Gud vad skönt det kommer bli med höstlov, ellerhur?!


I ♥ NYC



Jag kanske inte har sagt det, men när jag blir runt 19 vill jag flytta till New York! Och kolla. På natten är det varmare än vad det är på dagen i Stockholm. Det är bara en av miljoner anledningar varför jag vill flytta..

 

Idag börjar vi kl 1, men jag ska träffa en kompis innan (bara för att jag kan!). Slutar sen vid 3, så det är en av de bästa skoldagarna i veckan! Vi hörs när jag kommer hem. Puss


Åh vad jag älskar ..

.. när man kommer till skolan och får veta att man börjar 12.45. Så man får dra runt i tre timmar. Så nice! Ellerhur??!!

Tisdag

 

Två timmars extra sovmorgon! Fan vad härligt. Nä nu måste jag rusa, ska hinna med en buss som går snart. Puss!


Summer

 

Next up: Plugga in redovisningen till imorgon och sen titta på Top Model. Härlig kväll! Vad ska ni göra?


Det bästa som finns är..

 

.. När man kommer hem och ser det nya numret av SOLO ligga i hallen. Med två st nagellack! Det behöver man verkligen efter en dag i skolan.


Måndag..

.. jag känner på mig att den här veckan kommer bli skitjobbig! Vi har inlämning idag, redovisning imorgon och STORT matteprov på halva matte A på fredag. Längtar redan till fredag. Hur kommer er vecka vara? ♥


Evolution

 

Har börjat spela sönder två låtar, Highwon - Från Hjärtat och Lazee ft. J-Son - The Wall. Låtarna kommer från Evolution, ett samlingsalbum, där bl.a. Maskinen, Mange Schmidt, Organismen och Mofeta & Jerre är med på. Vill ni veta mer? Gå in på Evolutionhiphop.se!

 

Träningen idag var jättekul! Längtar redan till tisdag. Snart är programmet klart och herregud vilken skön känsla! Nu rockar vi på DM tjejer!


Söndag


Eftersom att läsarantalet bara ökar och ökar tänkte jag berätta lite om mig själv!
Jag heter Jessica, är 16 år och bor i Stockholm. Jag går Handel, Entreprenör & Inredning (awesome linje!). På fritiden går jag på Cheerleading två gånger i veckan och i mars ska vi tävla i DM! Annars gillar jag att sjunga, shoppa och fika. Har ni några frågor kan ni ställa dem via bloggsvar i menyn. Nu ska jag iväg på träningen!

Ta mig till New York NU!



Ingen har väl missat Mulberry's kollektion för Target? En nästan kopia av Bayswater modellen säljs just nu i butik fram till 31 December och kostar bara $50. Vilket är runt 330 kr. Åh vad jag dör.

Idag fixade jag min klocka (äntligen användbar!), köpte ny fön och gjorde min macbook strålande vit! Funderar på att se Paranormal Activity snart. Kanske idag. Det har varit så mycket snack om den och nu när det ska komma en tvåa..

Stars

 

Var inte Olle grym igår? Behövde ringa och rösta bara för att juryn sågade honom. Idag måste jag fixa min klocka, den är för stor.. Jag vill kunna använda den så det blir dagens planer! Vad ska ni göra idag?

 

ps.. det här är mitt 100:de inlägg!


Dagens

 

Är verkligen helt döförälskad i mina sammetsleggings och koftan från topshop, så himla mysiga kläder! Ikväll är det ju idol och det är jättekul att Olle ska sjunga Från Och Med Du, något som måste ses! Annars ska jag bara ligga i soffan och mysa om inget annat dyker upp. Vad ska ni göra ikväll?


idag är jag på..

.. riktigt dåligt humör. Egentligen skulle vi ut till Aninas land och skoja med det blev inte av. Jag känner att allt går emot mig och att ingenting funkar. Därför ska jag inte sprida mer negativitet. Hörs senare

Ps.. numera kan ni även skriva in Jessicas.tk istället för jesi.blogg.se!

50 prenumeranter!

 

Åh vad glad jag blev! Har haft ett litet mål att få 50 prenumeranter och äntligen så! Nästa mål blir 60, klarar ni det.. Då. Då vet jag inte vad jag gör! Nu ska jag gå och äta middag, sen ska jag plugga matte tills provet imorgon.. Vi hörs!


Hemma

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

 

Idag började vi med Försäljning & Service, tror kursen kan bli riktigt intressant. Annars har dagen flytigt på som vanligt! Just nu skulle jag bara vilja lägga mig och titta på en riktigt bra film och dricka te. Men det får bli någon annan gång.


Torsdag

 

Äntligen torsdag! Bara en dag kvar till helg! Idag kommer vi börja med nästa kurs i handel och det ska bli jättekul. Jag har tröttnat riktigt mycket på turism.. Annars händer det inte så mycket idag. Måste packa (ska till Anina's land imorgon!) och skriva reportaget idag efter skolan.

 

Hoppas ni får en super dag!

 


Min nya väska!

 

Idag fick jag äntligen hem min väska från Vivistyle! Den är ljusgrön och väldigt lik Balenciaga's citybag. Jag fick även med en ring eftersom det tog för lång tid att få hem väskan. Cirka 35 dagar när det skulle ta 12-16..  Men väskan är hur fin som helst iallafall!

 

Jag gick ju runt och sökte jobb idag, sammanlagt på 14 ställen. Gick runt bland butiker och caféer, tyvärr har så många 18års gräns! Jag hoppas att några ringer tillbaka iallafall.


Teenage dream

 

Tröja Urban Outfitters Jeans Gul&Blå Örhängen Glitter


Sun

 

Ibland har Stockholm sina stunder och är fantastiskt vacker ellerhur? Tog den här bilden igår på väg till träningen. Idag börjar jag vid 2, vi ska på studiebesök till Svenska Turistföreningen. Efter det ska jag möta min fina vän Olivia och hon ska följa med mig när jag går runt och söker jobb. Underbart!


Gubben i lådan

 

Tänkte fota vad jag hade på mig idag, men sen råkade jag byta om till träningskläder.. Snart ska jag åka iväg till cheerleadingen och ha det kul. Det blir min kväll det.

 

Åh. Ni måste lyssna på den BÄSTA låten.

 


Gympa

God morgon! Sitter och gör mig iordning inför gympan som börjar kvart över 8. Är inte så taggad men det brukar bli kul! Annars tror jag ingenting händer idag i skolan, men efter så har jag träning! Men vi hörs lite senare. Puss

Äntligen

 

Har suttit och börjat på mitt reportage nu (äntligen!) och har kommit igång. För mig är det omöjligt att jobba dels för att jag har några störande objekt som stänger av min dator men sen är det jobbigt att komma igång. Dessutom när man sitter vid datorn..

 

Har någon samma problem?


inspo

mood

 

Jag orkar inte att det börjar bli kallt. Hösten tycker jag är underbar men på vintern i Sverige måste man ha 70 lager kläder för att inte frysa ihjäl. Och det är inte fint.


stars

God morgon! Var Gossip Girl avsnittet bäst igår eller vad?! Längtar redan till Söndag. Och till imorgon för då har vi träning igen.

Har ni något ni längtar till?


Min kamera utrustning

http://img508.imageshack.us/img508/4735/kameran.gif

 

En anonym person frågade på bloggsvar om jag kunde visa min kamerautrusting.. Well här är den. Inte mycket har jag men ..


Träning

 

Idag blir det 3 timmars träning, lite plugg och Gossip Girl tittande! Någon mer som L-Ä-N-G-T-A-R tills ikväll?!


Lookie

 

Skjorta från H&M och Sammetsleggings från Bikbok.

 


Hur man fotar Bokeh!


Godmorgon


Har äntligen fått kläm på hjärt och stjärnbokeh!

 

Idag ska min moster och morfar komma på fika.. Men sen kanske jag ska träffa B, det hoppas jag.

 

Vad ska ni göra idag?

 


Ny inköpt

 

Idag tog jag en fika med Inez och sen mötte jag upp Mamma och köpte de här snyggingarna! De jag brukar använda gick sönder igår, så jag behövde ett par nya!

 


Jag har löst Bokeh mysteriet

ImageShack, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

Jag har äntligen kommit på hur man fotar Bokeh! Next up: Stjärn & Hjärt bokeh..


Inköpt & goodiebagen

 

Kofta - Topshop, Sammetsleggings - BikBok, Klocka - Teknikmagasinet

Goodiebagen: Vitamin Water, Filmen The Holiday, Värmeskyddsspray från Syoss och Korthållare från Topshop!

 

Det var kul att gå på VIP kväll. Jag tyckte goodiebagen var jättebra (hade förväntat mig en ELLE tidning) och att det var 20 % på allt i butiken gjorde det inte sämre. Det blev en bra kväll!

 


Igår

 

Igår var jag på stan med Olivia, vi åt på tacobar och var på Topshop VIP kväll! Jag visar inköp och goodiebagen lite senare!

 

Ursäkta hjärtat men herregud vilken min jag gjorde på bilden. Gulle Olivia tog bilden (såklart)


Shopping

 

Idag vill jag inte riktigt vara fin på bilder så jag tog en gammal bild.

 

Efter skolan ska jag möta upp Olivia inne i stan och jag ska shoppa slut på mina pengar!! (Typ.) Har några klockor att köpa, cheerleading grejer och sen ska vi på VIP kväll på Topshop.

Vad ska ni göra idag?


Kul

Har suttit och pluggat nu ett tag, tror jag kan ungefär allt. Ska läsa lite till senare. När jag orkar. Ha en bra kväll!

 

Sen fungerar ju inte blogg.se igen. Kul.


Onsdag

Idag stannade jag kvar för att i skolan med Emmy för att jobba klart med en inlämning.. Snart ska jag äta middag och sen plugga till vårt stora Turismprov imorgon.

 

Jag hade på mig min nya tubhalsduk från Lindex och fjäderörhängen från Glitter!


Morgon


Tuesday

 

Har precis kommit hem från en 8 timmar lång skoldag, nu ska jag klä på mig träningskläder och dra iväg till Mariaskolan. Hoppas ni får en bra kväll!


5/10

 


Edit

Tog en bild på mig och vips så var jag på en bro i central park! Tänkte att det var lite höstigt redigering. Bakgrundsbilden kommer ifrån [CentralPark].

Nä, det börjar bli dåligt med bilder. Har lite damp på kameran, men det fixar sig. Stay tuned.

CSN-kortet är det bästa som finns.

Kärlek.

-

Efter träningen igår stannade jag kvar med LC och kollade på Dragons & Diamonds. Snart ska jag till skolan och ha det kul.. Puss


Träning



En bild från när jag blev fotad av streetstyle sajten Lindexstreetstories!


ny tröja



Bloggar jag läser

Olivia, foto, stil & personligt
Medansvifaller, foto
Megapixlar, foto
Thingsyouremember, foto & personligt
Tinkerbella, foto
Lisaplace, mode & stil
Feliciafrithiof, mode & stil
Gossips, skvaller
Egoinas, personligt
Mollyrustas, stil
Jennifer, personligt
Inez, personligt

 

Meeeen, jag behöver tips på fler bloggar! Vilken / vilka är era favoritbloggar?


middag

Ska äta middag snart. Sen ska jag möta B.

 

Jag kan bli veckans blogg hos Emelie, så jag skulle uppskatta om ni röstade på mig!♥

Rösta häääär. (Nr 11.)


VILL DU VINNA BLOGGSVAR?


Skicka en kommentar där det står att du är med!
(Glöm inte mail..)

2 vinnare kommer upp i helgen.


fdag

Fredag.


RSS 2.0