Kan någon hjälpa mig?


Bild | prylkoll.se


Jag har haft min fina Canon Eos 1000d i lite mer än ett år.. Jag vill ha en lite mer avancerad kamera som såklart är Canon. Men jag behöver hjälp! Vilken modell ska man välja? 500D? 550D? 450D? Vilken tycker ni är bäst?

necklace and stripes


Då var sportlovet igång!

Idag börjar sportlovet!

 


klar med mattepluggandet

 

Nu har jag pluggat klart matte och känner mig bombsäker inför provet imorgon! Nu hade jag tänkt att läsa senaste numret av ELLE och vänta på att middagen blir färdig. Senare ikväll ska jag se Svensk Maffia, som jag envisas med att kolla på trots att det inte är så bra. Kram på er finisar!♥


My babes are finally home



Ett par försvunna skor blev återfunna i Nacka, jag klättrade armarna av mig (nästan) i Telefonplan och ja.. Nu sitter jag här och ska dricka varm choklad. Mums.

Idag ska jag åka och klättra.

 

Dagen börjar perfekt. Jag måste googla mig fram hur man ska vara klädd på klättring. Fattar typ fortfarande inte hur men.. Efter klättringen ska jag åka till Nacka och hämta ett par skor som jag antagligen glömt. Tillsist ska jag plugga matte. Hoppas er dag är mycket roligare än min!


värt x 1000



We are all born superstars


Lite cheerleading

Extension scale. Woaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Okey, så vi hade liksom en super träning igår. Den var typ ultramegasuper awesome! Längtar till söndag. ♥♥♥♥


I'm beautiful in my way

Jag tror inte någon har missat den här coola 17åringen. Han gör låten bättre än originalet. Love him ♥


Nytt inlägg

 

.. uppe på thefashionsight! Det är typ där all min energi ligger. Den här bloggen är bara lite mer.. Ja.. Ströblogg. Checka in min modeblogg vetja!


Igår

Igår pluggade jag, åkte till skärholmen, var tränare för första gången. Det var så himla roligt så jag kommer fortsätta! Åh vad fina ungar det var. Och riktigt söta. Det kommer bli lite jobbigt eftersom träningen precis är en timme efter min, men jag kämpar! Nu är det dags för prov. Hjälphjälphjälp. Cya later.

Brons♥


TAGGA TILL TÄVLING

Dags för tävling - igen. Den här gången ute i Nacka. Den här gången har vi spårat totallt, och kommer ha så himla kul! Om vi vinner däremot, nja, det är jag inte hundra på. Kul ska vi ha iallafall! Vi hörs sen. Ha en fin dag!


Smile

 

Jag fick med mig hem en ny berlock och fyra nagellack! Väldigt fina.


Fredag

Idag ska jag antagligen på stan med Olivia, jag ska tröstshoppa och handla upp mina presentkort. Förhoppningsvis äta på Taco Bar också. (Mums!!). Jag kommer ta med mig kameran, så det blir lite fina bilder. Ni får ha en jättefin dag!

Nä men..

 

Vad kan det här vara för video jag syns i? Och vad är Enstyle? Darlings, you will have to wait and see! Ps. 21 februari säger jag!


Torsdag

En lång dag. 8 timmar. Vi ska på workshop senare idag så det blir säkert kul. Något med näthandel. Annars längtar jag tills imorgon, stan med Olivia. Kanske en liten middag också? Har varit alldeles för länge utan Taco Bar. Älskade Taco Bar. Nä nu måste jag till skolan. Hejhej.

Orättvist

Min dag har varit rätt bra, tänkte köpa en väska från Scorett men den verkade inte finnas. Jag fick bra betyg på en rapport jag skrev innan jullovet, blev grymt nöjd med resultatet. Ville egentligen äta kinamat men mamma orkade inte köpa (dumma dig..) och sen skriver hon att Oskar Linnros, ja OSKAR LINNROS, var på samma buss som henne. Orättvist.

Onsdag

Ska iväg på en snabb grej och på vägen hem ska jag antagligen svänga förbi en affär och köpa en grej.. Spännande va? Nä men vi får se!


Träning

Snart ska jag möta upp My och sen åka till träningen! Det var kul att vara tillbaka i skolan idag, man blir trött på att sitta ensam hemma.. Min klass är ju bara för underbar. Ska gå nu. Hejhej.

Tisdag

Snart ska jag åka till skolan! Mår fortfarande inte super men jag får väl ta mig i kragen. Har massa projekt på g så kan inte stanna hemma längre. Och sluta skicka reklam..

O.C., te och små hjärtan


Blä..

Efter att ha börjat må bättre och tänkt gå till skolan idag mår jag sämre, igen. Har en jävlig hosta som är riktigt riktigt hemsk. Dessutom vägrar förkylningen ge sig. Jag blir verkligen riktigt ledsen. Fml.

born this way

Äntligen dags att komma ut från lägenheten! Idag ska jag titta och vara med ytterst lite på min träning! Vi tävlar om mindre än en vecka så jag får offra mig.. Har ni hört GaGa's nya låt förresten? Så himla bra!


:(

Fortfarande sjuk. Det går aldrig över. Fick lägga mig i vardagsrummet i natt tills grannen slutade ha fest. Jag som sov så bra. Tack för den grannen! Förövrigt har jag kompis abstinens. Jag vill träffa mina fina vänner. Jag vill sluta vara sjuk och mest av allt, jag vill träna.. Gud vad jag hatar det här. Nu ska jag gå någon annanstans och vara sur.

Herregud

 

Jag är så förskyld att jag knappt kan tänka. Peace out


Filmer jag måste se..

Förra året, den 21 september skrev jag vilka filmer jag bara måste se. Dags att checka av listan!


- Saw 3D
Check! Såg den på höstlovet med några fina klasskamrater.
- Wall Street: Money never sleeps
- The Social Network
Check! Såg den på planet från New York. Gillade den inte.
- Due Date Check! Kommer däremot inte ihåg med vem och när, men säkert Olivia eller Jennifer??
- Harry Potter och Dödsrelikerna (pt 1) Check! Längtar till pt 2!!!!

Bara Wall Street kvar då. Kanske ser den idag. Mums för Shia.

Black Swan

 

Psykad är nog det minsta man kan säga om filmen! Den är verkligen helt skruvad. Jag tror inte riktigt jag förstår vad som hände, men ändå gör jag. Riktigt bra var den i alla fall, och inte så läskig. Den var mer.. konstig fast på ett bra sätt. Jag såg den på ch131.com, där man kan kolla online gratis. Kvalitén kanske inte var den bästa men det funkar. Har ni sett filmen? Vad tyckte ni?


Dagens planer..

Är fortfarande lite sjuk, mår bättre så det är positivt! Idag hade jag tänkt att kolla på Black Swan som har fått så himla bra kritik. Kollade nyss på trailern och herregud.. Den verkar hur läskig som helst! Får hoppas att jag kan sova efteråt.. Jag håller er uppdaterade om den är bra eller inte!


Sjuk

idag har jag legat hemma med värsta hostan någonsin och med feber. Har aldrig missat en skoldag nu i gymnasiet så får lite ångest..  Har legat och kollat på filmen Burlesque, fast orkade inte kolla klart på den. Cam Gigandet var iallafall mums!


bild: islandcrisis.net

Mitt fina lag!

Jag vet att jag förut har fått frågan om det finns någon video när jag cheerar, nu finns det! Här kommer videon från Distrikt Mästerskapen, DM som ägde rum i helgen..


Tröstshopping

 

Innan jag svängde förbi Nordeas kontor köpte jag en tidning. Så värt det. Det är ju så synd om mig och min stackars fot.


Uppsala


 

En rosett, en medalj, en helg senare har jag kommit hem med en stukad fot. Skratt, svett och tårar blev det men jag älskar mina Dolls. Älskar, älskar, älskar, älskar er.


DM.

För er lite insatta vet ni att DM i cheerleading är imorgon. Ja, imorgon. Jag kan knappt fatta det. Sen september har jag väntat på den dagen, den stunden att äntligen få springa ut på mattan med mina fina lagkamrater. Om 24 timmar kommer jag stå där, vänta, tagga och vilja springa ut. Tänka, 35 minuter kvar. Härligaste känslan i världen tror jag. Hoppas på guld, blir glad av silver, vill helst undvika brons. 24 timmar och 34 minuter kvar.

Out with the old and in with the new..

Surprise! Det är dags att presentera det hemliga projektet vi har hållt på med.. En modeblogg! Jag har såklart kvar jesi men råder er att börja följa vår super blogg! Check it out här.. thefashionsight. Cya there!

Whoa



Min dator har börjat hänga sig lite. Ska dra till affären och se vad jag kan göra.. Idag börjar jag 1 och slutar sent.. Och mitt, jennifers och olivias projekt är på g nu! Imma tell you what it is soon! Stay tuned!

Love



Everything will be okey in the end, if it's not okey, it's not the end.

RSS 2.0