Jag och Olivia

Bild från Olivia's blogg.


 

 

Jag tycker alla borde läsa den här texten. Den är så underbar. Så perfekt och så sann. Det får verkligen en att tänka om. Vad tycker ni om den? Håller ni med mig? (Jag har inte skrivit den).

(Tidsinställt) Countdown

Det är bara tre dagar kvar tills Elin Klings kollektion släpps. Är ni en av dem som kommer kriga för att få ett klädesplagg? Eller bryr ni inte er så mycket? Jag inräknas bland de sista. Visst, skinnjackan är to-die-for, men lycka till att få tag i den. Mest eftertraktade plagget i hennes kollektion skulle jag säga.



Bild: Elinkling.net

Happy girl



Äntligen, ÄNTLIGEN har jag 60 prenumeranter! Ni fattar nog inte hur glad jag är♥. Big love to you all!!  

Idag ska jag träna och plugga in lite spanska glosor, och sen håller jag och Olivia på med ett hemligt projekt.. Spännande va?! Hoppas ni har en superfin dag, för ni gjorde precis min! Puss

Kavaj


Nytt hos H&M

 

H&M har börjat få in så himla fina kläder! Jag tror jag har blivit lite kär i toppen till vänster. Efter att ha besökt varje H&M som går i stan igår med finisen köpte jag en jättesnygg kavaj från H&M som ni får se senare och ett par aviators som ni ser i inlägget under. Det gillas!


aviators


Macy's




Fredag




Idag ska jag fortsätta på mitt matte b projekt, filma vårt "band" på engelskan, snacka betyg på estet och träffa finaste Olivia och Jennifer. Så som fredagar ska vara. Ska passa på att trycka i mig massa sötsaker också.

Swooosh



Jag försökte göra en cool "svänga med håret" bild. Det blev inte riktigt som jag tänkte mig. Ska iallafall klippa håret om typ en timme. Annars då? Geekar farmville. Tönt som jag är.

Vem bar den bäst? ..

 

Ni tyckte Naomi Watts. Och jag håller med!


Sucker for America

Stars and Stripe Ladies WhiteStars and Stripe Ladies Grey

Som ni märker är jag inne i värsta USA's flagga perioden. Jag har köpt en snygg kudde och ett linne hittills.. Och varför inte den här snygga tjocktröjan också? Den kommer ifrån HomeruN och kostar tyvärr 900 kr. För mer, klicka här.

15:44




Nu är jag hemma igen.. I skolan började jag skriva om Malin Åkerman som ska vara klart imorgon. Nu ska jag lägga mig i ett bad och läsa solstorm. På bilden ser ni vad jag hade på mig idag. Puss

Vem bar den bäst?

Båda klädda i en Stella McCartney jumpsuit, men vem bar den egentligen bäst? Naomi Watts (till vänster) eller Kate Walsh (till höger)?
Säg vad ni tycker så lägger jag upp vinnaren senare..

Bild: Posh24.se

1 tröja - 3 stilar

Stil 1:
Tröja Topshop
Kjol H&M
Skor Marc by Marc Jacobs
Halsband Forever 21


Stil 2:
Tröja Topshop
Byxor H&M
Skor Nelly.com
Sjal Missoni/Net-a-porter


Stil 3:
Tröja Topshop
Jeans shorts A&F
Skor Henrykole.se
Hatt Eugenia Kim/Net-a-porter

Vilken stil gillar ni mest?

träning



Träning ikväll. Vi hörs imorgon.

Visste ni att..

.. Whitney Port (från The City) har en blogg? Klicka på bilden för att komma till den!



whitneyport.celebuzz.com

Tisdag



Åh vad man saknar New York när det är + 6 där och ca -3 här.. Tack till Marcus från megapixlar som tipsade om en fjärrkontroll som faktiskt funkar till min kamera. Ska antagligen köpas typ snart. Idag ska jag premiär använda mitt nya linne från Bikbok, men först är det gympa. Hörs sen!

New York, I love you.



Bildkällor: 1 + 2,

I helgen hyrde jag filmen New York, I love you. Jag har lite blandade känslor, för det första förstår jag knappt handlingen, eller snarare handlingarna. Jag går fortfarande runt och funderar på filmen. Stort plus att snyggingen Shia var med. Riktigt duktig skådespelare dessutom! Har någon sett filmen som faktiskt förstod den?? Hör gärna av er!

Avundsjuk

 

1, http://nyheter24/modette/victoriatornegren
2, http://kanal5.se/web/guest/andreaswijk
3, http://Lisaplace.se

 

Jag har jättelänge velat ha en klädstång, en synlig garderob. Jag är så avis på dessa vackra människor som har det! Jag tror faktiskt jag gillar Andreas mest, men alla är lika snygga. Har ni det?


Ny vecka



Jag kan inte riktigt fatta hur snabbt tiden går! Veckorna bara flyger iväg. Nästa vecka är det DM i cheerleading. Idag har jag skola hela dagen och sen ikväll släpps ju Sofi och Frida Fahrmans program stylisterna. Tror ni att det är värt att se?

Favorite



Vi alla har nog en favoritbild (på sig själv). Det här är min. Vet inte varför. Om ni har en, kan ni inte länka? Skulle vara jättekul att se.

Tuscan Turnaround

Vogue GalleryVogue Gallery

Lara Stone / Mario Testino / Vogue

 

 


New




Igår handlade jag för mina presentkort mest och det blev linnet som var en av de sista i storlek small från Bikbok, fin plånbok från Esprit med mycket fack och boken Dagens Outfit. Den är skriven av Maria från Husligheter och är en av de bästa böckerna jag har läst. Riktigt bra köp känner jag på mig. Jag köpte även tre berlocker från Guldfynd.

Snygg väska!

 

Den kommer ifrån Monki och kostar 180 kr. Typ perfekt som träningsväska. Idag ska jag och mamma in till stan, mina planer är att använda upp mina presentkort och lämna tillbaka ett par jeans. Precis vad jag behöver.


Dolls





Ränder


1 teaspoon



Märket med snyggaste shortsen ever. Här är två bilder från deras Sommar 2010 kollektion, så underbart fina. Priset ligger på runt $99 +, d.v.s 700 kr och uppåt (beroende på valutan..). Dyrt? Ja. Fett värt? Ja! Det finns faktiskt en affär i Sverige som säljer märket One teaspoon, men var får ni ta reda på själva..

Oneteaspoon

Bilder från min Tumblr.

(via lets-disappear, carmencitaaa)

 

Tänkte bara ge er lite morgon inspiration med bilder från min tumblr. Ni kan hitta den här och bildkällorna när ni trycker på bilden. Annars då? Jo, det är DM-Genrep ikväll. Nu ska vi visa alla hur bra vi är. Och det är bara två veckor kvar till DM. Där det avgörs om det blir något i Malmö, eller inte. Annars har jag inget smink idag. Läskigt.


Till våren

 

I vår vill jag gå runt med ett par snygga skinnshorts, har velat ha ett par ett tag. Eller ville ha ett par när jag såg hur snygg Fashiontoast var i skinnshorts. Skulle jag köpa ett par skulle jag vilja matcha som bilden.

 

Shorts Topshop Tröja American Rag Wedges Steve Madden Väska Proenza Schouler Armband Philippe Audibert Ring Topman


Lite inredning



Allt kommer ifrån H&M Home. Min favorit måste vara dörrmattan. H&M har för övrigt riktigt fina grejer. Snygga kuddar, påslakan och handdukar. Nästa gång jag ska göra om rummet kanske man ska ta en sväng förbi H&M Home.


Favoriten



Ni kanske vet att Lauren Conrad har släppt en bokserie, L.A. Candy.. Jag har de två första delarna (som är riktigt bra!) och tänker köpa den tredje när jag hittar den. Har ni läst böckerna?

Lockar och leopardmönster



Idag kör jag på lockar från gårdagen (som fortfarande sitter kvar fast jag har tränat och sovit), en leopard skjorta med jeans leggings och en diskret sminkning. Väska är inte bestämd än. Mitt hår är lite som Rachel Bilsons, fast tvärtom. Ljust där uppe och mörkare där nere (perfekt sätt att skylla bort en utväxt). Next up: Skola. Gr8.

Äntligen!


Snyggast på Golden Globe

9. Emma Stone vände huvuden i denna persikofärgade klänning med bar rygg från Calvin Klein. Hon är så vacker i sitt blonda hår också! Ren perfektion!Klänningkavalkad från Golden Globe-galan


Jäklar vad många galor och liknande som händer nu. Först ELLE galan, Golden Globe och Grammisgalan. Iallafall, min röst för snyggast klädd på Golden Globes går till Emma Stone och Mila Kunis, Emma i en Calvin Klein och Mila i en Wera Wang klänning.

Posh24/Starlounge

Bags

beige

 

I vår kommer jag satsa på beiga och pastellfärgade väskor (om ekonomin tillåter). Några favoriter från bl.a. Mulberry, Marc Jacobs, Balenciaga, Nina Ricci och Chloé finns på bilden. Jag förväntar mig liknande väskor av Modekungen och Vivistyle till ett pris man faktiskt har råd med. Jag rekommenderar dock inte Vivistyle.se, det är inte bara jag som haft lite krångel med deras väskor och leverans. Vad tycker ni? Hot or not?


ELLE

Idag trillade ELLE ner i brevlådan med ett omslag som måste vara det snyggaste i Svenska ELLEs historia. Längtar tills jag kan lägga mig i sängen och leva sig in i underbara mode och inredningsrepotage. Nu ska jag gå tillbaka till mellanmålet.


Henry Kole




Herregud. Jag har blivit helt förälskad i två par skor! Kan inte bestämma mig vilka som är snyggast, bara att de är j*vligt snygga. De är på rea just nu och kostar 1,790 kr. Lite dyrt för min budget. Eller mycket dyrt. Men åh vad jag vill ha!! Nu måste jag till skolan..

Bild:HenryKole.se

Tema t-shirt..



Ni kanske har hört om UP? Det ger vanliga människor som vi, chans att sätta vårt eget personliga tryck på en tröja och få det sålt! Varje månad väljs en vinnare ut, och över ser ni mitt bidrag. Jag ber er, snälla kan ni gå in och rösta.
Ni gör det genom att klicka här. Big love to you all. Skicka när ni har gjort det så samlar jag alla i ett tackinlägg. Ingen press eller så.. men kom igen nu!!

Tees

 

När (om) jag får ett jobb, då ska jag köpa de här två snygga t-shirtorna. 1an från Urban Outfitters, 410 kr i butik. 2an från Marc Jacobs, säkert runt 600 kr i butik (det stod inte riktigt). Sökte ett jobb igår, och jag hoppas verkligen att jag får det. Ni kan väl också hålla tummarna för mig? Nu är det dags för skola. Puss!

 

1/2


Glöm inte Solsidan ikväll kl 20.00!

 

Jag kommer iallafall inte missa det! Har skrattat åt trailern och längtat så till säsongpremiären! Äntligen, bara 2 timmar kvar. Ska ni kolla?

Bild: Tv4


Cravings

Cady Rainboot SEK 499, Wildflower - NELLY.COMCady Rainboot SEK 499, Wildflower - NELLY.COM


Det jag behöver just nu är ett par gummistövlar. Hittade dessa snyggingar på Nelly.com från Wildflower. Rätt billiga dessutom, bara 499 kr! Vill ni se mer? Klicka på bilderna!

Tidinställt inlägg: Träning

 

Nu är jag på träning med mina fina dollsisar! Sista mattträningen innan DM-genrep! På bilden ser ni Jasmine, en bild jag höll på med och moi! I alla fall, vi hörs senare. Ha en bra dag så länge!


Meet the parents:

 

Jag och Emmy såg igår Little Fockers! Filmen var ganska rolig och lätt att följa. Den kanske inte är värd att se på bio, det går lika bra att vänta och hyra den.


Dagens planer

 

Köpa svarta jeans. Lämna tillbaka en kavaj. Dra runt på stan med Olivia. Gå på bio med Emmy. Sova. Åh vad lördagar gillas! Måste även klämma in lite träning inför imorgon.

 

Min outfit idag är mysig och lite halvtråkig. Kofta från Zara med päls och sammetsleggings från Bikbok. Ha en bra lördag!


Sno stilen av..




Var det bara jag som dog lite när jag såg denna klänning på Nicole? Ett sug att skaffa extensions och lugg? Stilen går iallafall att sno (till ett ganska dyrt pris..).

Klänning Shopbob.com $795
Skor Have2Have.se 498kr
Strumpbyxor hm.se 79.50kr

Sammanlagt värde: 5871.50 kr

Bild:NicoleRichie

Snyggast på ELLE galan

dsc_9304dsc_9387



Jag hade missat totallt att det var ELLE galan igår! Synd att man inte blev bjuden.. I alla fall, inte var det många som klädde sig snyggt enligt mig iår. De två jag hittade var Sofi Fahrman, närmast till vänster och Emma Elwin, längst till höger. Jag skulle gärna lägga vantarna på Sofi's snygga klänning!

Här är några av vinnarna:

Svenska designer: Carin Rodebjer. Modell: Frida Gustavsson. Bäst klädda man: Salem Al Fakir. Bäst klädda kvinnliga artist: Petra (September) Marklund.

Elle/SvD

Parkas

:

Jag verkar ha fått lite jack-mani på sistone, nu en parkas. Den här snyggingen kommer från Asos.com och kostar £60.. Finns i Khaki och Black, hur snyggt som helst.

14



Samma jeans som igår, fast idag med linne från Monki, halsband från Macy's och en kofta från Lindex.

Fredag

Gjorde fina lockar igår som försvann under natten, har lagt på en ny tatuering (lugn, den är fejk) och inviger mitt halsband från Macy's idag. Nu är det skola som gäller! Och hej på dig också Adde♥.


Another day another dawn


13.10

 

Hittade den här låten på en kompis blogg. Jag har hört den, tyckt att den var jättebra men aldrig letat upp den. Äntligen har jag hittat den! Kommer antagligen ha sönder spelat den innan veckan är slut.


Photo

 

Åh vad jag saknar Gossip Girl! Det kommer väl börja i februari, om man har tur.. Sitter just nu och gör mig iordning, smsar lite eftersom ingen verkar veta om vi börjar 9 eller 10. Jag tar det säkra före det osäkra och kommer 9. Även fast jag gärna hade legat och dragit mig i en timme! Vi hörs senare..


Easy A

 

Efter skolan spontan bestämde vi tjejer att dra på bio och se Easy A. Det var vi och en till person i biografen. Filmen var ganska rolig, hade några snygga killar och var skön att kolla på! Kanske inte världens bästa film, men den funkar.  Nu ska jag göra handelsläxan. Kram


Cravings



Bikbok får bara in snyggare och snyggare saker! Det börjar bli mer western, american och boho inspirerat. Om det är någon som gillar det så är det jag! Har skickat efter superpresentkortet, och hoppas att 200 kr på Bikbok snart trillar ner i brevlådan. Då blir det dags för shopping!

Vad jag gillar från Elin's kollektion

 

Ingen har väl missat att Elin Kling ska släppa en kollektion för H&M med två accessoarer och nio plagg. Själv blev jag helt kär i Skinnjackan (som säkert kommer säljas slut typ först) och en fin klänning! Jag tycker nästan att det här är det bästa samarbetet hittills, hon har gjort sjukt fina grejer. Vill ni se alla plagg, klicka in här.


Bilder från http://www.elinkling.net/stylebykling/


Onsdag



Två bilder från New York jag inte har visat! Idag går vi ganska kort dag, det är jätteskönt. Får se vad läraren hittar på idag..

Skolan kanske inte är så farlig ändå.

Åh vad jag hade problem att komma upp imorse! Efter att ha fasat för den här dagen kom jag på att det inte är så farligt ändå. På gympan gjorde vi skidskytte (som jag förövrigt verkligen var sämst på). På samhället såg vi en jätteintressant film om Wikileaks (jag blev väldigt intresserad! Höll på att fälla en tår eller två dessutom..), med hemska bilder från krig. Fick reda på att jag har prickat högsta betyg i Matte A och hade det allmänt trevligt de två sista lektionerna. Jag tror jag börjar gilla skolan.




Ps, "Skalet" till macbooken 3 inlägg ner kommer ifrån Macbook-case.com!

Today

 

Det känns skönt att komma in i rutiner igen, men jag vet inte. Jag har slappat lite förra terminen, den här ska jag försöka mer och satsa. Och sova. Ikväll börjar träningen igen, det är något man längtar lite mer till. Och lite är väl att underdriva. Det ska bli kul att träffa dockorna, fast det bara var 6 dagar sen sist. För länge ellerhur? Nu ska jag dra mig till busshållplatsen. Hejhopp!


tiojanuari



Väntar på att mami kommer hem så jag kan få middag, jag börjar bli hungrig. Laddar inför sista kvällen innan skolan börjar.. Är lite smått avundsjuk på treorna som börjar sista terminen i gymnasiet. Bara två och ett halvt år kvar för mig då. Det är bara att härda ut. Ha en bra kväll, pussen

Till macbooken.

MacBook(old model : before October.2009) Case - 13.3 inch Transparent PinkMacBook(old model : before October.2009) Case - 13.3 inch Transparent Purple


Ph
Jag har aldrig tänkt på att ha ett skal till Macbooken. Kanske kollat lite men aldrig riktigt velat ha. Tills jag såg att Isabel i Svenska Hollywood Fruar hade ett. Ett rosa. Så fint. Så jag kollade i New York men jag vill inte lägga flera hundra på ett skal. Det känns bara för mycket. Hittade i alla fall några fina på en hemsida, det är fint att kolla på. Eller att låtsats att det rosa sitter på Macbooken. Det får bli i framtiden. Vad tycker ni?


Ny design.

Tryck F5 om ni inte ser den! Ja jag tröttnar väldigt snabbt. Men jag tycker det är mycket finare med en enkel design, iallafall nu.

Kläder.



Superfin kortare tröja som fina Jasmine köpte i Thailand till mig. Kommer bli perfekt i sommar! En kavaj från H&M. Har inte en, men vet inte riktigt om jag ska behålla den. Kanske vill ha en svart istället. Jasmine gav mig en jättefin klänning som var för liten för henne. Och jag envisas med att använda den bakofram. Supersnygg!

Måndag.

Tjena! Nu ligger jag efter en mysig kväll och chillar med Lycke och Emmy, Jasmine drog till skolan. Vi ska möta upp henne om typ en timme och äta lunch. Känns konstigt att skolan börjar imorgon.. Det känns fel. Jag ska iallafall börja fixa mig snart, ska visa lite nya kläder jag köpte/fick igår senare! Ha en bra dag♥

Bikbok Spring Collection 2011




Åh vad jag gillar Bikbok's spring collection! Känns lite boho och väldigt american! Precis som jag gillar det. Har spanat in ett linne och lite annat. Åh vad jag gillar. Checka in resten här.

Inspo

juicy




Semla



Mamma köpte Semla för några dagar sen, första iår! Gooott❤

water



Ska gå och lägga mig och försöka sova nu, känner mig helt golvad. Kram på er

Igår hade jag på mig..


DIY



Pimpa jeansen igår med nitar, naaajs! Och jag känner mig riktigt dålig idag så hoppas jag blir bättre under dagen..

En besvikelse.

/moviebase.net/

 

Äntligen tänkte jag när jag såg att den fanns på filmlistan på planet. Äntligen får jag se filmen jag har längtat efter! Efter 2 timmars besvikelse (och lite dreglande, hallå, Andrew Garfield är ju snygg..) var filmen äntligen slut. Jag tycker inte den är ett dugg bra gjord. Jag tycker inte den är värd att se.


Like it? Hype it!


H&M Lookbook 2011





Don't Stop The Pop



Varje år gör Dj Earworm en mashup med årets 25 bästa låtar. Här är då 2010. 2009 var bättre..

Tumblr

Jag ger mig in i tumblr dimman! Jesi är kvar, tänkte bara pröva att ha en .. riktigt bildblogg. Check it out!



Jessicawj.tumblr.com

Inköpt från NYC



// Ljusblå topp från American Rag / Macy's (med tassels!!) // Ljusrosa topp från Forever 21 // Skjorta från Urban Outfitters // Randig tröja från Forever 21 //

Sedan blev det lite smink, parfym, en rosa sporttopp från Forever 21 och ett halsband också!

Winter games!


New York (pt 2)





1. Vi byggde ett pepparkakhus som var mest i vägen. Det slutade i ett hörn. Fint är det iallafall!
2. Macy's juldekoration vid leksaksavdelningen. Så himla fint!
3. Lite hus och så. Och jättejätte soligt!!!!

Mot: Älvsjö.

Efter att ha sovit alldeles för lite (tror jag sov i ca 2 timmar) så drar jag mig vidare till Älvsjö. Taggar till att få guld. Ha en bra dag (morgon) och håll tummarna för att det går super idag! Pussar

Tävling.

Imorgon tävlar jag. Eller. Snarare visar upp. Intresserad att titta? Kom till Stockholm Winter Games imorgon. Det kommer bli naaaajz! (Bara 40 kr dessutom.)

620111-11-1262624554594_large

We♥it via Welcometothedollhouse


New York, New York (pt 1)





1. Första dagen (24 december) var det jättesoligt, ingen snö och hur varmt som helst! Vi åkte ner till Times Sq och Macys för att köpa julklappar till mina kusiner och min moster. (Dagen efter däremot blev det snöstorm. Men det är en annan historia.)

2. Det blev mycket shopping, bl.a. på Victoria's Secret och Sephora! (Mina absoluta favoritaffärer). Här inne på Columbus Circle Shopping Mall (Time Warner Center).

3. Utsikten från där vi bodde, otroligt vackert! På andra sidan ser ni New Jersey och mellan då Hudson River. Vackrast var när solen gick ner, hela himlen var full av röda och rosa moln.

Nytt



Läppstift
Lanvin for H&M Cheer Cheerinstyle.dk Kofta med luva och päls Zara

Har glömt att visa er koftan jag köpte innan lovet, det var som en liten present till mig själv. Och igår på träningen tog en tjej med sig massor av röda läppstift från Lanvin for H&M! Galet. Men det gillas dundermycket.

Steve Madden ++++

 

Hur snygga? Typ SÅHÄR? $149, SteveMadden.com

 

Nu är jag hemma från en timmes lång träning, det var kul att träffa Dolls♥ igen! Just nu sitter jag bara vid datorn för att hålla mig vaken.. Imorgon har jag lite grejer från New York att visa och lite annat. Glöm inte att checka in då! Ha en super kväll! Puss


Hey finisar!

Yes. I'm back! Kom hem imorse och ska nu iväg på träning. Massa bilder på g som kommer upp i veckan! Kram!


RSS 2.0